SMFN

Hej!

Jag heter Elle och engagerar mig i detta för att jag vill jobba för en nolltolerans när det gäller skador och dödsfall för fotografer som är ute och fotar på motorevent.

Jag kommer ta med mig den erfarenhet jag har fått genom mitt jobb som presschef på SPDS, STCC (i samarbete med Joakim Tärnström), DATT och GATEBIL (både i Sverige och i Norge).

  • Jag vill jobba för att det ska bli säkrare att vistas på motorbanan.
  • Jag vill även jobba för att vi ska ha bättre villkor och höja statusen på det hårda jobb som läggs ner, ofta helt gratis, då många fotografer har detta som sin hobby.
  • Jag vill få till en försäkring till en rimlig kostnad. Som också täcker den risk vi utsätter oss för samt vår utrustning.
  • Jag jobbar fram mallar för arrangörer som de kan använda både vid ansökningar och vid ansvarsfriskrivning, som ska gynna både arrangören och fotografen.

Jag gör detta jobb ideellt och om du vill stötta denna verksamhet är du välkommen som medlem vare sig du är fotograf, förare, arrangör eller driver ett företag. Att bli medlem kostar 150kr.

Med brinnande entusiasm jobbar Elle för att förbättra förutsättningarna för fotografer att kunna jobba säkrare och ta bra bilder på Mantorp Park.
Fredrik Sjöqvist, Mantorp Park
SMFN jobbar för säkerhet och kvalité för motorsportsfotografer både teoretiskt och praktiskt på banan.
Trevlig utbildning som omfattar allt som fotografering kring bana innebär. Bra plats att utbyta tankar och erfarenheter på för att skapa en tryggare miljö för oss och andra. Rekommenderar starkt denna utbildning för de som har tänkt att fota på bana.
Amelie Papparazzi
Säkerhetsutbildning nivå 1 - inriktning racing/drifting.